Embed from Getty Images
Slideshow – 2 imagini: Kiki, după victoria de astăzi
videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Semifinala de pe jumătatea inferioară a tabloului de simplu la WTA Premier 5 “Western & Southern Open” s-a încheiat cu rezultatul:

Kiki Bertens (Olanda, 17, 26 de ani) – Petra Kvitova (Cehia, 6 WTA, 28 de ani) [8] 3-6, 6-4, 6-2

Partida a durat 1h54′.
În primul set, Kvitova a revenit după ce îşi pierduse prima serviciul. Al doilea a fost unul extrem de agitat, cu 7 break-uri, dar în care Bertens a condus în permanenţă. Decisivul a avut în schimb o desfăşurare liniară cu 2-0 la break-uri pentru olandeză şi doar cu un singur joc care a avut nevoie de avantaje.

Kiki Bertens s-a calificat astfel în a 8-a finală a carierei – palmares 5-2 – primele 5 în ordine cronologică fiind de categoria International, iar cele 3 din acest sezon de categorii superioare: Premier Charlestoncâştigată, Premier Mandatory Madridpierdută şi acum Premier 5 Cincinnati – prima a carierei pe care o va juca pe hard.

Aceasta a fost a doua victorie a lui Bertens la Kvitova în săptămâni consecutive, după cea din optimile WTA Premier 5 Montréal şi a 12-a victorie a carierei la o jucătoare din top 10, 9 dintre ele în 2018.

Kiki îşi va egala datorită celor 585 de puncte cuvenite finalistei cel mai bun loc al carierei – 15 WTA şi are asigurat un premiu financiar în valoare de 262.364 USD.

Galerie videoclipuri (2)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.