Credit Foto: Jimmie48 Photography / WTA

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Simona Halep a spus la festivitatea de premiere a turneului WTA Premier 5 “Western & Southern Open“ de la Cincinnati, pe care l-a încheiat pentru a 3-a oară în calitate de vicecampioană:

Vorbesc pentru a 3-a oară din această poziţie, am pierdut 3 finale, dar poate pe viitor voi reuşi să câştig o dată, pentru că îmi place să joc aici.
Vă mulţumesc tuturor că aţi venit să ne susţineţi. Am fost puţin obosită săptămâna aceasta, dar a fost o plăcere să vin şi să joc în faţa voastră.
Vreau s-o felicit pe Kiki: ai jucat extraordinar şi meriţi cu prisosinţă acest titlu. Ai fost fantastică astăzi şi îţi doresc numai bine pentru viitor.
Le mulţumesc organizatorilor şi sper să vă revăd la anul.
De asemenea, mulţumesc echipei mele pentru sprijin. N-a fost o zi perfectă, dar cu siguranţă vom mai avea multe înaintea noastră.

La rândul ei, Kiki Bertens i s-a adresat Simonei în discursul de acceptare al trofeului, felicitând-o pentru jocul demn de un lider WTA pe care îl ocupă şi apoi spunând că îi pare rău pentru astăzi, ceea ce a stârnit râsul spectatorilor – exprimându-şi speranţa că vor mai juca multe meciuri de-acum înainte.

Kiki Bertens a câştigat astăzi cel mai important titlu al carierei – şi primul pe hard – până acum ea având în palmares WTA Premier Charleston 2018 şi încă 4 la categoria International, toate pe zgură.
Datorită celor 900 de puncte, ea va urca de mâine pe un nou maxim al carierei: 13 WTA, cel vechi – 15 datând din mai 2018.

Galerie videoclipuri (3)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.