Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini

Într-o partidă contând pentru turul 2 (R64) al US Open:

Maria Sharapova (Rusia, 22) [22] – Sorana Cîrstea (51 WTA) 6-2, 7-5

Partida a durat 1h51′.
În primul set, Sharapova a reuşit un break în jocul 2, iar Sorana nu a putut s-o imite în al 3-lea deşi îşi crease două oportunităţi. Altele nu s-au mai ivit pentru ea, aşa că prima manşă s-a dus către jucătoarea din Rusia, care a câştigat şi în ultimul joc cu returul.
Cu totul altele au fost datele problemei în setul 2, când Sorana a câştigat în primul joc cu returul, reuşind să-şi apere acest break până în jocul 8, când rusoaica a egalat. Jucătoarea noastră a avut forţa să mai facă un break, astfel că la 5-4 a servit pentru set şi a condus cu 30-15. Nu a reuşit însă să concretizeze, pentru ca în ultimele două jocuri să nu mai câştige decât un punct.

Sorana a arătat câteva lucruri frumoase în setul 2, atât tehnice, cât şi ca atitudine în joc, o agresivitate susţinută de multe şi frumoase backhand-uri în lung de linie, dar mai trebuie să lucreze la aplicarea elementelor pozitive pe toată durata partidei. Plăcut de urmărit implicarea noului ei antrenor Carl Maes, care a suferit în tribune la fel de mult ca eleva lui pe teren.

Jucătoarea noastră se desparte de US Open cu realizările cuvenite calificării în turul 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.