Tuesday, 19 December 2023
19.4 C
Bucharest
Home ROMÂNI US Open 2018: Simona Halep, primele postări şi declaraţii după înfrângerea de...

US Open 2018: Simona Halep, primele postări şi declaraţii după înfrângerea de ieri.

93
0

 

Galerie
Credit foto: sina.com & Jimmie48 Photography / WTA
la sfârşitul ştirii, momentele importante ale partidei

Simona Halep a postat după înfrângerea de ieri din primul tur (R128) al US Open 2018:

  • pe Twitter şi pe Facebook – fotografia de mai sus, de la conferinţa de presă, cu mesajul:

Dacă înveţi din înfrângeri, înseamnă că nu ai pierdut cu adevărat. Voi continua să învăţ şi voi continua să zâmbesc.

  • pe Instagram:

Uneori câştigi, alteori înveţi

*

De la conferinţa de presă avem până acum următoarele spuse ale Simonei:

Nu joc niciodată cel mai bun tenis al meu aici, chiar dacă am făcut şi sferturi şi semifinale. Simt că jocul meu nu este la cel mai bun nivel. Dar lupt în fiecare partidă.

De fapt ieri (alaltăieri) m-am antrenat bine, acum două zile la fel, dar asta e.  A fost doar o altă zi, una proastă pentru mine.
Poate că e zgomotul publicului, oraşul e unul aglomerat. Sunt toate la un loc. Sunt  o persoană tăcută aşa că poate mă simt mai bine în spaţii mici.

Am obţinut rezultate excelente aici, aşa că nu mă plâng. Vreau doar să spun că nu-mi simt jocul 100% atunci când cobor pe teren. Poate pe viitor voi schimba ceva şi va fi mai bine.

Am fost obosită, dar pozitivă pentru că am jucat atât de multe meciuri la Montréal şi Cincinnati. Nu am simţit presiunea de după câştigarea unui turneu de Mare Şlem, cu întrebarea “Acum ce voi face?”. Nu, n-am simţit asta.
Doar că astăzi nu a fost ziua mea. Nu mi-am regăsit echilibrul. Nu m-am simţit destul de puternică pe teren ca să câştig acest meci.

A meritat să câştige pentru că a jucat mai bine decât mine astăzi. E o jucătoare foarte puternică aşa că are şanse mari să obţină un rezultat bun.
Joc pentru a doua oară cu ea şi am simţit că are un joc foarte solid, care ar trebui să-i permită să meargă departe la turneul acesta.

Cred că orice jucător se chinuie puţin în primul tur. Este mereu vorba despre emoţii. Chiar dacă eşti în vârf, simţi mereu asta. Doar eşti om.
Dar pentru mine e mai dificil în primele runde, pentru că sunt mai emotivă. Aşa m-am născut.
De aceea am nevoie de un start bun. Dar nu mi-e frică de asta. Am câştigat atâtea meciuri în primul tur, chiar şi turnee, după ce am început greu. Nu asta îmi răpeşte concentrarea, dar, totuşi, câteodată se poate întâmpla şi astăzi s-a întâmplat. Nu e nimic. Nu e o dramă, dar e greu.

E greu să pierzi. Câteodată plâng. E normal. Dar acum mă simt mai bine. Simt că am avut o zi foarte proastă peste care voi trece repede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.