Credit Foto: Jimmie48 Photography / Tenis Dunyasi Magazine

Organizatorii US Open au dat publicităţii lista oficială a capilor de serie.

Faţă de ce se ştia până acum, două modificări: Mihaela Buzărnescu (20 WTA) este cap de serie 21! Nu 20, pentru că Serena Williams (26 WTA) – inţial pe poziţia 25 – a fost promovată cap de serie 17.

*

Jo-Wilfried Tsonga a anunţat ieri că nu va participa la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, recuperarea după operaţia la genunchi suferită la mijlocul lui aprilie nefiind încheiată. El nu mai jucase din februarie şi a ajuns între timp pe locul 64.

Tsonga va fi înlocuit de australianul James Duckworth (445 ATP, clasament protejat: 105)

Alte retrageri în turneul masculin până la această oră – anunaţate mai demult sau mai recent – sunt:

  • Tomas Berdych (Cehia, 71), din cauza unor probleme mai vechi la spate, care persisită şi va fi înlocuit de Viktor Troicki (Serbia, 102)
  • Alexandr Dolgopolov (Ucraina, 86), care nu a jucat decât foarte puţin în 2018 şi din mai 2018 deloc, fiind chinuit de o accidentare la încheietura mâinii  a fost înlocuit de Mikhail Youzhny (Rusia, 106)
  • Cedrik-Marcel Stebe (Germania, 302, clasament protejat: 95) operat şi el la încheietură a fost înlocuit de Guido Andreozzi (Argentina, 118)

Iar în turneul feminin, absentele de până acum sunt:

  • Catherine Bellis (SUA, 131), accidentată la încheietură, a fost înlocuită de Vania King (SUA, 886, clasament protejat: 103)
  • Mirjana Lučić-Baroni (Croaţia, 224, clasament protejat), accidentată la umăr a fost înlocuită de Caroline Dolehide (SUA, 120)
  • Shuai Peng (China, 82),  suspendată a fost înlocuită de  Natalia Vikhlyantseva (Rusia, 112)
  • Elena Vesnina (Rusia, 68), accidentată la genunchi, n-a mai jucat de la Roland Garros, a fost înlocuită de Marketa Vondrousova (Cehia, 102)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.