Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini
Videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Daniil Medvedev l-a împiedicat pe Steve Johnson să realizeze tripla victorioasă pe toate suprafeţele, în schimb şi-a adăugat el în palmares al doilea titlu al carierei, după cel câştigat tot în acest sezon la ATP 250 Series Sydney.

Finala de simplu a turneului ATP 250 Series “Winston-Salem Open” s-a încheiat cu rezultatul:

Daniil Medevedev (Rusia, 57 ATP) – Steve Johnson (SUA, 34) [8] 6-4, 6-4

Partida a durat 1h24′.
Medvedev şi-a câştigat toate jocurile de serviciu şi a reuşit câte un break, în jocurile 9, respectiv 7 ale celor două manşe, având doar ceva probleme la închiderea lor, căci în prima a fructificat a 4-a minge de set, iar în a doua a ratat mai întâi 3 mingi de meci pe serviciul lui Johnson, la 5-3, înainte de a salva în ghemul următor o minge de break şi de a închide imediat partida.

Medvedev, seminalist la prima ediţie a Turneului Final Next Gen, anul trecut a progresat pe cel mai bun loc al carierei: 36 ATP (maximul vechi, clasamentul actual, care data din iulie 2017) în clasamentul ce a fost dat publicităţii încă de astăzi.

Premiul financiar pe care l-a obţinut este de 92.905 USD, iar cel al lui Johnson, care a progresat 3 locuri şi care la festivitatea de premiere a spus că va încerca să-şi completeze tripla zgură-iarbă-hard la US Open – 52.895 USD.

Tablourile turneelor ATP

Galerie videoclipuri (2): Mingea de meci şi o reacţie rapidă a lui Medvedev

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.