Galerie: Sorana, în timpul partidei de astăzi

Sorana Cîrstea a reuşit să producă prima eliminare a unui cap de serie la Wimbledon 2018. Ea a învins-o pe finalista de la WTA Birmingham 2018 şi semifinalista de la Wimbledon 2017.

În partida contând pentru primul tur (R128):

Sorana Cîrstea (51 WTA) – Magdalena Rybarikova (Slovacia, 19) [19] 7-5, 6-3

Partida a durat 1h30′.
Meciul a început sub nota echilibrului, menţinut până la 3 egal, când slovaca s-a desprins câştigând cu returul. Scăderea în joc a Soranei a durat doar două jocuri, de data aceasta ea găsind resursele să se redreseze. Aspect reflectat şi pe tabela de scor, ea reuşind 4 jocuri consecutive, care i-au asigurat prima manşă.
Acelaşi joc îngrijit şi în setul 2, deseori inventiv – numeroase scurte reuşite – au ajutat-o să calmeze din nou momentul bun al Rybarikovei – care revenise de la 0-2 la 2-2 – şi facă break-ul hotărâtor în jocul 8.

Sorana acumulează 70 de puncte WTA – tur 3 (130 de puncte) la ediţia trecută – şi va fi recompensată cu un premiu financiar în valoare de 63.000 £.
Adversara ei din turul 2 va fi decisă în partida Evgeniya Rodina (Rusia, 120) [Q] – Antonia Lottner (Germania, 128) [Q], care se dispută acum.

Credit Info: wimbledon.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.