Credit Foto: Jimmie48 Photography / WTA

Mihaela Buzărnescu a reuşit o preţioasă victorie în faţa unei jucătoare aflată în mare formă, finalista de săptămâna trecută de la WTA Premier Eastbourne, confirmându-şi încă o dată în acest sezon valoarea de top.

În partida contând pentru primul tur (R128) la Wimbledon 2018:

Mihaela Buzărnescu (28 WTA) [29] – Aryna Sabalenka (Belarus, 32) 6-7(3), 6-1, 6-4

Partida a durat 1h55′.
Primul set a fost lipsit de break-uri şi Sabalenka a fost mai concentrată în tie-break. Dar, ca în atâtea alte rânduri, Miki a ridicat nivelul jocului, după un prim set pierdut, l-a câştigat clar pe al doilea – când s-a distanţat de la 1-1, inclusiv două break-uri – şi s-a desprins la 5-1 şi în setul 3. Aici a avut un moment de cumpănă, provocat de o scădere dramatică a puterii de luptă, permiţându-i jucătoarei din Belarus să revină până la 5-4. La acest scor, Mihaela a rispit emoţiile tuturor şi a făcut ultimul pas necesar victoriei

Credit Info: wimbledon.com

Mihaela va fi recompensată cu 70 de puncte WTA şi cu un premiu financiar în valoare de 63.000 £, pentru calificarea în turul 2 (R64), unde o va întâlni pe Katie Swan (Marea Britanie, 204, aflată pe cel mai bun loc al carierei, 19 ani) [WC], care astăzi a trecut astăzi de Irina Begu (33).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.