Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

În partida contând pentru turul 3 (R32) al Wimbledon 2018:

Karolina Plíšková (Cehia, 8)[7] Mihaela Buzărnescu (28 WTA) [29] 3-6, 7-6(3), 6-1

Partida a durat 1h56′.
Mihaela a început excelent partida, cu o selecţie a loviturilor foarte bună, serviciul şi forehand-ul devastatoare fiind însoţite de lovituri razante ce o incomodau pe Plíšková, care nu găsea soluţiile pentru  a se redresa.
Astfel, Miki a reuşit să câştige manşa datorită unui break în primul joc, dublat de un al doilea, în ultimul.
Şi setul 2 l-a început bine jucătoarea noastră, cu un break în jocul 4, pe care şi l-a apărat până la 4-2, când cehoaica a făcut re-break.
Dar Miki a rezistat şi la 5-4, a condus cu 30-0 pe serviciul Pliskovei, la 30-15 un out milimetric interzicându-i mingea de meci.

Românca a trecut şi de această neşansă şi la 6-5 a reuşit să egaleze din nou la 30. Aceasta a fost ultima ocazie în care s-a aflat atât de aproape de victorie, căci ratările i-au subminat forţa psihică, iar cu ajutorul experienţei net superioare adversara a speculat fără milă ezitările ce au urmat de partea cealaltă a fileului.

Mihaela încheie încă un turneu bun, cu realizările cuvenite turului 3, onorându-şi statutul de cap de serie 29 şi demonstrându-şi că orice victorie îi e la îndemână în circuit cu o ultimă condiţie: să reuşească s-o concretizeze. La turneele viitoare o aşteptăm cu încredere.

Karolina Plíšková o va întâlni în optimi pe Kiki Bertens (Olanda, 20 WTA) [20], care ceva mai devreme a eliminat-o pe finalista ediţiei trecute a turneului Venus Williams (SUA, 10) [9]: 6-2, 6-7(5), 8-6 în 2h40′,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.