Embed from Getty Images

Atunci când Jack Sock  (15 ATP) încheia sezonul trecut en fanfare – pe cel mai bun loc al carierei, 8 ATP – după ce câştiga primul lui Masters 1000 la Paris şi juca semifinala Turneului Final ATP – aşteptările pentru 2018 erau enorme.

Însă el a dezamăgit: eliminări în primul tur la Australian Open şi Roland Garros, cel mai bun rezultat fiind un sfert de finală (după o singură victorie) la ATP 250 Series Houston, pe scurt, un palmares victorii – înfrângeri: 5-12, locul 146 în clasamentul sezonului, înainte de Wimbledon.

Şi după ce în turul 1 la Wimbledon – unde era cap de serie 18 – a fost eliminat de Matteo Berrettini (Italia, 81), nervii i-au cedat şi la strângerea de mână i-a spus italianului: “antrenorul tău este un rahat”. Insulta a fost auzită şi amenda a venit: 5.000 USD.

Acum, Sock încearcă să repare, ce se mai poate, pe tabloul de dublu, unde îl are coechipier pe Mike Bryan (chiar acum joacă în turul 2) – Bob se reface încă, după accidentarea suferită la şold în finala ATP Masters 1000 Madrid – şi în cel de dublu mixt unde joacă alături de fosta lui iubită, Sloane Stephens.

Tablourile de Grand Slam şi ATP (& Dublu Mixt)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.