Embed from Getty Images
Furnicile zburătoare care au atacat-o pe Caroline Wozniacki în timpul partidei pe care avea s-o piardă la Ekaterina Makarova în turul 2  al Wimbledon 2018 devin agitate – conform unei purtătoare de cuvânt a organizatorilor – o singură dată pe an, în sezonul de împerechere, deplasarea lor fiind un fel de “zbor nupţial”.

Daneza – doar ea, pentru că Makarova nu a părut afectată – a fost victima unui roi, care a atacat-o, câteva insecte intrându-i în gură şi apoi în urechi.

La conferinţa de presă daneza a comentat:

Nu mi se mai întâmplase asta aici. Am întrebat doar dacă au vreun insecticid (după cum se vede în videoclipul de mai jos a comentat mai mult, n.n.). La un moment dat erau foarte multe. Apoi, brusc, au dispărut.

Vorba unui hâtru de pe reţele: poate-şi terminaseră ritualul de împerechere şi s-au dus să fumeze câte o ţigară.

Într-o notă mai serioasă, dacă poate fi ceva serios legat de jucătoarea din Danemarca, la conferinţa de presă ea a fost cel puţin nepoliticoasă la adresa Makarovei:

Cred că a jucat peste nivelul ei şi a fost şi cam norocoasă, a jucat bine atunci când a avut nevoie.
Nu ştiu dacă va reuşi să menţină acest nivel în continuare.
Aş fi surprinsă dacă ajunge departe.

În afară de bădărănia ca atare, nici statisticile nu susţin spusele danezei: în timp ce ea a reuşit cel mult optimi de finală la Wimbledon, Ekaterina a jucat sferturi în 2014.
Ca să nu mai vorbim că tot la un turneu de Mare Şlem o bătuse ultima dată rusoaica – în turul 2, la US Open 2017.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.