Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei de astăzi

La prima partidă pe care a jucat-o după ce a câştigat turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, Simona Halep şi-a adăugat a 8-a victorie consecutivă la turneele majore.

În primul tur (R128) al Wimbledon 2018:

Simona Halep (1 WTA) [1] – Kurumi Nara (Japonia, 100) 6-2, 6-4

Partida a durat 1h18′.
O partidă bună reuşită de Simona la primul contact oficial cu iarba în 2018, având în faţă o adversară tenace, cum vor fi de altfel toate pe care le va avea de-acum înainte. Ceea ce a fost până la urmă bine, căci a solicitat-o semnificativ pe Simona, oferindu-i o adaptare mai rapidă cu suprafaţa şi aratându-i unde mai are de lucrat.
Simona a luat avans 2-0 în startul partidei, dar japoneza a reuşit singurul break, pentru 2-2. De acolo, Simona nu s-a mai oprit până la sfârşitul setului şi a mai reuşit încă un joc câştigat cu returul în primul game din al doilea. Din acel moment, toate game-urile s-au câştigat cu serviciul, astfel că liderul WTA priveşte acum mai departe în turneu.

Simona acumulează 70 de puncte WTA – 430 la ediţia trecută pentru sferturi de finală – va fi recompensată cu un premiu financiar în valoare de 63.000 £ pentru calificarea în turul 2 (R64), unde o va întâlni pe Saisai Zheng (China, 126), care astăzi a eliminat-o pe compatrioata ei Qiang Wang (70): 6-3, 4-6, 6-1 în 2h4′.

Simona a mai jucat o dată cu Zheng, când a învins-o la WTA International Shenzhen 2015 (SF / hard): 6-2, 6-3

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.