Embed from Getty Images

Mihaela Buzărnescu îşi continuă excelenta evoluţie pe iarbă şi câştigă partida din turul 1 (R48) al turneului WTA Premier “Nature Valley International” de la Eastbourne:

Mihaela Buzărnescu (28 WTA) – Shuai Peng (China, 38) 5-7, 6-2, 6-1

Partida a durat 1h58′.
Mihaela a câştigat prima cu returul în jocul 7 şi putea să se desprindă decisiv în primul set, dacă nu s-ar fi enervat iarăşi din cauza unei erori de arbitraj. Astfel, chinezoaica a făcut re-break şi apoi – chiar dacă jucătoarea noastră şi-a revenit parţial din supărare – a câştigat manşa.
Dar după ce a plătit preţul enervării, Mihaela s-a calmat şi a câştigat fără probleme deosebite următoarele două seturi – două break-uri în al doilea şi trei în decisiv, fără să-şi piardă serviciul – oglindind şi pe tabela de scor diferenţa mare de formă sportivă în favoarea ei.

Mihaela acumulează 30 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 5.528 USD pentru calificarea în turul 2 (R32), unde o va întâlni pe Kiki Bertens (Olanda, 20) [12], cu care a mai jucat o singură dată, în 2009, la ITF 10k Antalya (R16 / zgură), când olandeza a câştigat: 6-3, 6-3.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.