Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei de astăzi

Finalele Simonei. Situaţia din clasamentul live. Alte fotografii.
Adversara pe care o va întâlni Simona Halep în finala turneului de Mare Şlem.

După victoria din semfinalele Roland Garros 2018, Simona Halep a spus la conferinţa de presă:

Cred că întreg meciul a fost la un nivel foarte bun, chiar dacă primul set a fost 6-1, ea nu a renunţat la niciun punct, aşa că a fost o partidă foarte plăcută.

Sunt foarte mulţumită că am bătut o jucătoare precum Muguruza, e o adversară importantă, o mare jucătoare şi e mereu greu să joci împotriva ei.

Cred că am jucat foarte bine. Am jucat din ce în ce mai bine fiecare partidă şi asta mă bucură.

Nu ştiu ce voi schimba în vederea finalei. Probabil că nimic, pentru că îmi voi păstra rutina de până acum. Sunt mai experimentată acum, sunt calmă. Simt că trebuie să mă bucur de victoria de astăzi, căci este una importantă şi mai am două zile până la finală.
Aşa că mă voi relaxa şi vom vedea ce se va întâmpla până sâmbătă, dar cu siguranţă mă voi lupta pentru fiecare minge.

Legat de adversara din finală (nu era încă stabilită):

Au un joc similar, în forţă, am jucat de multe ori împotriva lor. Va fi un meci greu, o finală de Mare Şlem nu poate fi uşoară, dar mă voi concentra pe jocul meu, aşa cum am făcut la fiecare partidă pe care am jucat-o aici şi voi încerca să rămân calmă în timpul meciului şi să dau tot ce pot, pentru că este o bună oportunitate, o mare provocare şi vreau să fiu bucuroasă după partidă că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă.

La rândul ei, învinsa, Garbiñe Muguruza, a declarat:

Cred că Simona a jucat la un nivel foarte ridicat astăzi, nu a greşit decât foarte puţin, nu a dat puncte, loviturile ei au fost constant adânci şi agresive.
Da, mi-a ţintit forehand-ul şi la serviciu şi cu cross-uri, raliurile au fost foarte bune, dar ea a avut un procentaj mare de reuşită în tot ce a făcut astăzi.

E o zi grea pentru mine astăzi, căci te antrenezi atât de mult ca să ajungi într-o finală de Mare Şlem. A jucat foarte bine, a meritat victoria.
Una peste alta sunt bucuroasă, am făcut un turneu excelent, dezamăgirea vine de la faptul că am fost foarte aproape de finală.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.