Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei de ieri

Un meci de negândit pentru turul 1 al oricărui turneu nu cu multă vreme în urmă şi cu clasamente în dreptul combatanţilor ce ar fi părut tot atunci o glumă s-a disputat ieri la ATP 250 Series “Nature Valley International” de la Eastbourne:

Andy Murray (156 ATP) [WC] – Stan Wawrinka (Elveţia, 225) [WC] 6-1, 6-3

Partida a durat 1h17′.
Andy nu şi-a pierdut deloc serviciul, astfel că două jocuri câştigate cu returul în fiecare set au creat scorul final.

Aceasta a fost prima victorie a fostului lider ATP – 41 de săptămâni, între noiembrie 2016 şi august 2017 – de la cea din optimile de finală ale Wimbledon 2017 la Benoît Paire, adică de acum aproape un an, mai precis 350 de zile. Meciul următor avea să fie şi ultimul pentru el până cel de săptămâna trecută de la ATP 500 Series Queen’s, când a pierdut în primul tur la Nick Kyrgios (21): 6-2, 6-7(4), 5-7.

Stan a revenit la începutul anului în circuit – după ce întrerupsese sezonul 2017 tot după Wimbledon – dar cu rezultate neconvingătoare, care, iată, continuă.

Britanicul a absentat din cauza unei accidentări la şold, în timp ce elveţianul din cauza uneia la genunchi. Ambele au necesitat intervenţii chirurgicale.

Andy Murray a declarat după partidă:

Urmăresc acum evoluţia lui Del Potro, care a revenit după accidentări repetate şi unele tablouri de care ai parte sunt cu adevărat dificile. Trebuie să încerci să accepţi asta, să negociezi situaţia cât de bine poţi şi să speri că în curând vei începe să câştigi anumite meciuri. Nu ştiam că asta va veni astăzi, dar eram împăcat. Este oricum bine să ai parte de un meci tare împotriva unui jucător de top.

Următorul adversar al lui Murray, va fi compatriotul lui, Kyle Edmund (18 ATP) [2], acum primul britanic din clasamentul ATP – Andy este de-abia al 3-lea, şi după Cameron Norrie (79).

Altă provocare, alt meci foarte interesant!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.