Mihaela Buzărnescu s-a calificat astăzi în a 4-a semifinală carierei – după Linz 2017, Hobart 2018 şi Praga 2018 –  păstrându-şi invincibilitatea în sferturile de finală disputate în circuit.

Imagini din timpul partidei
Credit Foto: internationaux-strasbourg.fr

Astăzi, ea a obţinut a 3-a victorie la WTA International “Internationaux de Strasbourg”:

Mihaela Buzărnescu (32 WTA) [4] – Su-Wei Hsieh (Taipei, 49) [8] 6-0, 6-3

Partida a durat 1h10′.
În primul set, doar primul joc a fost echilibrat şi a avut nevoie de avantaje, pe următoarele 5 Mihaela le-a câştigat nepierzând decât 8 puncte în total, încheind socotelile în 20′.
În manşa a doua, Hsieh s-a autodepăşit în primele jocuri, reuşind şi un break, dar în game-ul 5 Mihaela i-a înfrânt rezistenţa, când a mai reuşit un break şi s-a desprins decisiv. Taiwaneza a mai avut o tresărire, în penultimul game, dar zarurile erau aruncate.

Un joc excelent al Mihaelei, agresiv încă de la primul schimb, dar şi ingenios, cu puncte bine gândite şi dezvoltate cu acurateţe, însoţite de o mişcare permanentă şi eficientă în teren, într-un cuvânt o desfătare pentru ochii iubitorului de tenis.

Mihaela acumulează 110 puncte WTA, datorită cărora îşi păstrează locul actual (maxim al clasamentului). Premiul financiar este în valoare de 9.274 €.

Adversara ei din semifinale va fi stabilită în ultimul sfert ce a rămas de disputat: Dominika Cibulkova (Sloavacia, 36) [5, WC]Samantha Stosur (Australia, 60), care va începe la 18.30.

Semifinala de pe jumătatea superioară a tabloului va fi:

Ashleigh Barty (Australia, 17) [1] – Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, 31) [3],

după ce în sferturile de astăzi s-au înregistrat rezultatele:

Ashleigh Barty – Qiang Wang (China, 91) 7-5, 6-4 în 1h28′

Anastasia Pavlyuchenkova – Zarina Diyas (Kazahstan, 53) 6-4, 6-2 în 1h8′

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.