Galerie: Alexandra la Rabat
Credit foto: Instagram M16 & Just Tennis

Alexandra Dulgheru a jucat a 5-a partidă la WTA International “Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem”, după cele 3 din calificări şi maratonul din primul tur.

În partida din optimile de finală:

Katarina Zavatska (Ucraina, 260 WTA, 18 de ani) – Alexandra Dulgheru (176 WTA) [LL] 7-5, 2-6, 6-4

Partida a durat 2h49′.
În primul set Alexandra a avut un break în faţă la 5-3, dar n-a putut opri revenirea în forţă a adversarei, care n-a pierdut decât 5 puncte în ultimele 4 jocuri.
Jucătoarea noastră a continuat să lupte cu înverşunare şi a dominat clar setul 2.
În decisiv, schimburile de mingi s-au lungit, întrerupte de câteva veniri la fileu sau de drop shot-uri, astfel că am asistat la o partidă frumoasă.
Alexandra a avut de 3 ori break în faţă şi tot de 3 ori tânăra Zavatska a făcut re-break imediat, pentru ca în jocul 10 să se desprindă definitiv de la 30 egal pe serviciul româncei.

Alexandra nu a mai avut prospeţimea necesară pe final, explicabil după un turneu care a solicitat-o, după o perioadă în care jucase foarte puţin.

Cert este că ea s-a apropiat deseori de nivelul tenisului din perioada ei de glorie.

Dar cel mai important este că fizicul jucătoarei noastre a răspuns pozitiv la toate aceste solicitări, deci este sănătoasă şi atunci nu există niciun alt motiv pentru care ea să nu poate avea rezultatele dorite.

Ea pleacă de la Rabat cu 44 de puncte, cu un premiu financiar în valoare de 3.310 USD şi cu un spor de încredere în posibilităţile ei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.