Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei Halep – Riske

Două din răspunsurile Simonei Halep la conferinţa de presă de după victoria de ieri, din primul tur (R128) al Roland Garros 2018 :

Felicitări pentru că ţi-ai jucat – în sfârşit – meciul din turul 1. Cum este să joci primul meci în ziua a 4-a a unui turneu? Aceasta să fie cauza startului greoi de astăzi?

Simona: Da, poate, dar nu, nu e din cauza că am aşteptat atât de mult. Nu poţi să te împotriveşti ploii, aşa că n-o să mă plâng din cauza asta.
Am început greu, pentru că mereu e dificil să încep acest turneu. E o plăcere să vin aici şi să joc, aşa că întotdeauna sunt emoţionată la început.
Dar a fost bine că am revenit în forţă şi nu m-am mai gândit la scor sau la meci.
La început m-am mişcat destul de bine, dar braţul mi-era încordat şi nu loveam mingea aşa cum îmi doream. Apoi braţul s-a destins, totul a devenit mai uşor m-am simţit bine până la sfârşitul partidei şi asta e cel mai important acum.

Care a fost cauza braţului încordat de la începutul partidei? A fost ceva fizic sau ceva mental, presiunea?

Au fost emoţiile, nu presiunea, căci fiecare meci va fi dificil la acest turneu şi nu am expectative, dar ce aştept de la mine este să intru pe teren şi să joc aşa cum o fac la antrenament.
Acesta este unicul ţel al meu, pe care îl doresc transpus pe teren. Rezultatul va veni dacă voi juca bine, dacă nu, va trebui să lupt şi să nu renunţ nici măcar la un punct.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.