Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei de astăzi

Simona Halep a pierdut partida din sferturile de finală ale turneului WTA Premier “Porsche Tennis Grand Prix” de la Stuttgart:

Coco Vandeweghe (SUA, 16 WTA) [WC] Simona Halep (1 WTA) [1] 6-4, 6-1

Partida a durat 1h14′.

Credit Info: wtatennis.com

Simona nu i-a pus probleme speciale adversarei astăzi, nu a variat nici adâncimea, nici deschiderea mingilor trimise, astfel încât americanca a putut ataca nestingherită şi a făcut-o cu destul de multă precizie, oricum suficientă pentru a-şi asigura o victorie clară.

Simona a ţinut totuşi pasul cu Vandeweghe până la 4-5, toate cele 9 jocuri fiind câştigate cu serviciul. A urmat însă un game slab cu serviciul al jucătoarei noastre – două duble greşeli – care a tranşat setul.
În manşa a doua, americanca a reuşit un break încă din jocul 2, iar Simona nu şi-a valorificat şansele pe care şi le-a creat pe serviciul adversarei în jocul 3, când a condus cu 40-0. Nici următoarea minge de break din jocul 5 nu a fost fructificată, în schimb, Vandeweghe a mai reuşit un break în jocul 6.

De la mijlocul setului 2 încolo, Simona a acuzat dureri la coapsă, în aceeaşi zonă unde avusese probleme şi în meciul precedent.

Mingea de meci:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.