Credit Foto: sina.com

În partida contând pentru turul 3 (R32) al turneului WTA Premier Mandatory “Miami Open presented by Itaú”

Agnieszka Radwanska (Polonia, 32 WTA) [30] Simona Halep (1 WTA) [1] 3-6, 6-2, 6-3

Partida a durat 1h44′
Început bun de meci al Simonei, care a condus în permanenţă în prima manşă şi deşi şi-a pierdut de două ori serviciul, a făcut şi 3 break-uri, lăsând impresia că nu poate fi deranjată astăzi de adversara ei.
Dar semnalul de alarmă a venit la începutul setului 2, când din aceleaşi cauze pe care nu le cunoaştem – şi se pare că nici echipa ei – jocul ei s-a prăbuşit complet, căci în primele 4 game-uri nu a reuşit să câştige decât 4 puncte.
A urmat o revenire, care era evident tardivă pentru acest set, dar putea fi utilă prin prisma recăpătării încrederii pentru setul decisiv.
Şi lucrurile păreau să stea chiar aşa, căci Simona a început cu break şi a condus cu 2-0. Chiar dacă Aga şi-a recuperat break-ul, Simona a părut încă stăpână pe situaţie până la 3-3.
Moment în care a venit a doua prăbuşire, cu ultimele 3 jocuri pierdute destul de clar.

SH-AG

Credit Info: wtatennis.com

O partidă în care cele câteva puncte magistrale ale Simonei au fost înecate într-un noian de erori neforţate, în faţa unei jucătoare care şi-a dat şi astăzi deseori măsura enormului ei talent, dar care per total nu a părut de netrecut.

Simona râmâne după turneul de la Miami cu cele 65 de puncte cuvenite pentru turul 3, faţă de cele 215 de la ediţia trecută.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.