Embed from Getty Images
Slideshow – 5 imagini, Kasatkina în timpul partidei

A treia semifinalistă la WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open” este Daria Kasatkina, care a câştigat partida din sferturile finală cu fostul lider WTA, Angelique Kerber, într-o manieră entuziasmantă.

Dasha practic nu s-a retras dincolo de linia fund şi a distribuit de acolo lovituri în toate direcţiile, de diverse lungimi, cu încrederea-i tipică, ce seamănă neîncrederea în mintea adversarei.
Ceea ce s-a întâmplat şi astăzi, când Angie, negăsind antidotul la jocul precis al rusoaicei a intrat într-o stare de confuzie şi de frustrare, la un moment dat ea ajungând să boscorodească soarele, care îi provocase ratarea unui smash de la fileu.

Daria Kasatkina (Rusia, 19 WTA) [20] – Angelique Kerber (10) [10] 6-0, 6-2

Partida a durat 58′.
În primul set, care a durat 21′, Kerber a avut doar în jocul 3 oportunităţi de a câştiga game-ul.
În al doilea, Kasatkina s-a desprins cu break la 1-1, pe care l-a dublat în jocul 7, pentru a încheia partida în forţă: la zero şi cu un as la ultima minge.
Tot cu un as îl încheiase de altfel şi pe primul.

Credit Info: wtatennis.com

Daria Kasatkina va urca datorită celor 390 de puncte cuvenite pentru semifinale până cel puţin pe locul 15 WTA.
Ea a completat o serie în care a învins 3 câştigătoare de Mare Şlem la rând, Kerber fiind precedată de  Sloane Stephens şi Caroline Wozniacki.

În semifinale, Kasatkina o va întâlni pe învingătoarea din partida  Venus Williams [8] – Carla Suárez Navarro [27], care se va disputa mai târziu.

Galerie videocipuri (5)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.