Petra Kvitova câştigase până astăzi 14 partide consecutive în circuit şi în Fed Cup: 5 pentru titlul de la WTA Premier St. Petersburg, două în Fed Cup, 6 pentru titlul de la WTA Premier 5 Doha şi una la Indian Wells.

Credit Foto: Jimmie48 Photography / Womens Tennis Blog

Cea care i-a întrerupt în această seară seria invincibilă, în turul 3 la WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open“, a fost senzaţia actualei ediţii, Amanda Anisimova, care în turul 2 o elimina pe Anastasia Pavlyuchenkova [15] şi în primul tur pe Pauline Parmentier.
Astfel, americanca ai cărei părinţi ruşi au emigrat în SUA cu câţiva ani înainte să se nască Amanda a reuşit aici să câştige primele trei meciuri pe tabloul principal al unui turneu WTA.

Amanda Anisimova (SUA, 149) [WC] – Petra Kvitova (Cehia, 9) [9] 6-2, 6-4

Partida a durat 1h9′.
Primul set a fost la discreţia americancei: 3-0, 4-2, 6-2, iar în al doilea ea a revenit de la 0-2 şi s-a desprins de la 4-3 după in final în care s-a câştigat doar cu returul.

Adversara americancei de 16 ani în optimile de finală va fi învingătoarea din partida Karolina Plíšková (5) [5] – Shua Zhang (China, 33) [32], care se dispută acum.

Galerie videoclipuri (5)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.