Credit foto: abiertomexicanodetenis.com

Nu se cunosc motivele, dar Daria Gavrilova devine din ce în mai antipatică. După episodul din turul 1 al turneului WTA International Acapulco, cu racheta aruncată spre băiatul de mingi, astăzi a jucat în optimi cu reprezentanta gazdelor, Renata Zarazua, care obţinuse în runda inaugurală o victorie mare – prima la o jucătoare din top 100 WTA: 6-3, 6-4 cu Kristýna Plíšková (77).

Firesc, spectatorii şi-au încurajat favorita, Daria s-a enervat, astfel că în spre finalul partidei, după ce a servit un as şi şi-a procurat a treia minge meci, a strigat în derâdere: “Méjico“, imitând scandarea de susţinere a mexicanilor.

Ca de obicei în asemenea situaţii, pe reţele s-au format deja două tabere, unii care îi condamnă gestul, alţii care acuză publicul prea zgomotos.

Dar cum australianca Dasha este la al doilea episod consecutiv, nu prea mai are circumstanţe atenuante, măcar pentru motivele că şi ea a primit un wild card de la organizatorii mexicani, că cele 12 duble greşeli pe care le servise nu-i pot fi imputate decât ei şi pentru că avea victoria practic asigurată.

Scor final:

Daria Gavrilova (Australia, 26 WTA) [3, WC] – Renata Zarazua (Mexic, 253, clasament maxim: 240 WTA, 20 de ani) [WC] 7-5, 6-3 în 1h36′

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.