Galerie
Credit Foto & Video: reviewjournal.com & Simona Instagram Story

Simona Halep şi Darren Cahill s-au oprit pe drumul dintre Portland şi Indian Wells la Henderson, Nevada – 25 de kilometri distanţă de Las Vegas – la baza de pregătire “Life Time’s Athletic Center”, unde s-au întâlnit cu Novak Djokovic şi antenorul lui, Andre Agassi. Relaţia dintre Darren Cahill şi Andre Agassi este binecunoscută, cel din urmă ajungând cu antrenorul australian alături, cel mai vârstnic lider al ierarhiei ATP, record care tocmai a fost doborât de Roger Federer.

Novak Djokovic se pregăteşte ca să încerce revenirea în circuit la ATP Masters 1000 “BNP Paribas Open”, Indian Wells, după o absenţă ce dura de la Australian Open.

Simona şi Nole s-au antrenat sub îndrumarea lui Darren şi a lui Andre, secvenţe de la şedinţa de pregătire putem să urmărim în cele 3 videoclipuri de la sfârşitul ştirii şi în primele două fotografii.

*

Simona a profitat de ocazie şi a vizitat Las Vegas (fotogalerie mai sus şi două GIF-uri mai jos).

*

Altfel, într-o postare pe Twitter, alăturat (fotogaleria 2), Darren le mulţumeşte celor de la Nike pentru primirea pe care le-au făcut-o la cartierul general al companiei.

Galerie videoclipuri (5)


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.