Credit Foto: Instagram Horia

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor juca astăzi în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1000 “Miami Open presented by Itaú”.

Partida

Jean-Julien Rojer (Olanda, 11) / Horia Tecău (12) [5]Ben McLachlan (Japonia, 34) / Jan-Lennard Struff (Germania, 68)

este programată prima de pe terenul 2 şi va începe la ora 18.00.

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum, dar despre McLachlan am mai vorbit, atunci când câştiga absolut surprinzător (/ Yasutaka Uchijama) titlul de dublu la ATP 500 Series Tokyo 2017, învingându-i şi pe Rojer / Tecău, în primul tur.

Chiar dacă nu a mai câştigat alt turneu de atunci, McLachlan a confirmat, drept dovadă, clasamentul actual, dar şi finala jucată anul acesta la ATP 250 Series Montpellier (/ Hugo Nys).

Şi Jan-Lennard Struff a avut un început de an bun la dublu, el a disputat finala (/ Viktor Troicki) de ATP 250 Series Sydney, prima în circuit, indiferent de probă.

Dar cel mai bun rezultat al sezonului cei doi l-au obţinut la singurul turneu pe care l-au jucat împreună: semifinale la Australian Open 2018, după o victorie mare în sferturi la capii de serie 1, Kubot / Melo.

Aici, la Miami, McLachlan / Struff au trecut în primul tur: 6-4, 7-5 în 1h7′ de Marcelo Demoliner (Brazilia, 53) / Daniel Nestor (Canada, 74) [WC].

Ordinea de joc – 26.03 – Miami Open 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.