Galerie
Credit Foto: sina.com

Partida din turul 3 al turneului ATP Masters 1000 “Miami Open presented by Itaú”, Fernando Verdasco – Thanasi Kokkinakis, a stat sub semnul conflictului încă înainte de a începe:

Într-un tweet postat înainte de partidă, Nick Kyrgios şi-a încurajat compatriotul, dar a făcut-o persiflându-l pe spaniol:

Sper ca TK să câştige acest meci, Verdasco este cam complexat, trebuie că e foarte frustrat din cauza succeselor sale trecute în faţa australienilor.

Kyrgios era evident ironic, căci Verdasco pierduse ultimele 6 întâlniri pe care le disputase cu jucătorii australieni.

Ulterior, Kyrgios a şters tweet-ul, dar Verdasco apucase să-l vadă şi a replicat:

@NickKyrgios dacă ai curajul să postezi un tweet în care insulţi un alt jucător, trebuie să ţi-l păstrezi până la capăt şi să nu îl ştergi.

Kyrgios a dorit să aibă ultimul cuvânt:

Sincer, i-aş fi spus asta în faţă lui Fernando, motivul pentru care am şters tweet-ul a fost ca să nu atrag o nedorită atenţie, dar am să închei aici. Mulţumesc că m-ai blocat, cred că ai avut nevoie de mult curaj pentru asta.
(tweet la sfârşitul ştirii)

Pe acest fond de ceartă, nu a fost lucru de mirare că în timpul partidei spiritele s-au încins (videoclip la sfârşitul ştirii):

Mai întâi, Kokkinakis s-a plâns arbitrului că Verdasco vorbeşte într-una, spaniolul a replicat şi a reclamat că o persoană din public îl deranjează sistematic între cele două servicii ale lui:

Nu vreau să-i rup ritmul (adversarului), dar nu pot să tac, dacă sunt deranjat la serviciu.

Apoi dialogul a fost purtat între cei doi jucători şi după o identificare precisă s-a aflat că cel ce vorbea era chiar tatăl lui Kokkinakis:

That is my f… ing Dad,
a exclamat Thanasi, cu duioşie filială.

Apoi a încheiat dialogul, cu un scuipat discret, în lateral.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.