Juan Carlos Ferrero şi Alexander Zverev Jr.

Săptămâna viitoare se va disputa turneul ATP 500 Series “Abierto Mexicano Telcel”, pe hard, în aer liber, la Acapulco.

Cap de serie 1 va fi Rafael Nadal (2 ATP) , care-şi face astfel reintrarea, după ce se retrăsese în partida din sferturile de finală al Australian Open. El va ajunge astăzi la Acapulco şi va juca marţi primul meci.

Al treilea cap de serie, după Marin Cilic (3 ATP), va fi Alexander Zverev (5 ATP), care tocmai s-a despărţit de Juan Carlos Ferrero, membru în echipa lui din iulie 2017. Atunci Ferrero fusese anunţat pentru o perioadă de probă, decizia fiind luată evident datorită profesionalismului fostului lider ATP (timp de 8 săptămâni în 2003), dar şi pentru a-i uşura sarcina tatălui, Alexander Zverev Sr., care simţea nevoia să se mai odihnească după 40 de ani de circuit. Înainte de a-i antrena pe fii săi, el a jucat la nivel ATP Challenger şi a reprezentat Uniunea Sovietică în Cupa Davis şi la Universiade.

Dar se pare că Juan Carlos Ferrerro a dorit să-i impună acelaşi profesionalism şi tânărului de 20 de ani şi pe teren şi în afara lui, ceea ce a dus la o coliziune între antrenor şi elev.
Desigur că nici rezultatele slabe în acest început de sezon – tur 3 la Australian Open, tur 2 la ATP 500 Series Rotterdam – nu au avut darul să repare ceva.

Acum, tatăl Zverev se va aşterne din nou la drum pentru a-şi însoţi fiul. Şi Boris Becker a fost văzut în preajma lui Alexander Jr., dar deocamdată nu este clar cât timp va avea şeful tenisului din Germania pentru a i se dedica unui singur jucător.

Familia Zverev

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.