Galerie: Rafa la Kooyong
Credit Foto: kooyongclassic.com & Carole Bouchard

Turneul demonstrativ “Priceline Pharmacy” Kooyong Classic 2018 – care se dispută pe arena Kooyong din suburbia cu acelaşi nume a oraşului Melbourne – a debutat astăzi şi capul de afiş al zilei a fost reintrarea lui Rafael Nadal, care nu mai jucase de la Turneul Final ATP 2017, când se retrăsese după primul meci. Revenirile programte la demonstrativul de la Abu Dhabi şi la ATP 250 Series Brisbane se soldaseră şi ele cu eşecuri, astfel că îngrijorările în rândurile fanilor liderului ATP, legat de forma lui fizică crescuseră.

Dar, după partida de astăzi, toată lumea a plecat mulţumită: Richard Gasquet, pentru că a obţinut prima lui victorie – desigur, neoficială – la Nadal: 6-4, 7-5, căci în circuit spaniolul îl domină cu un palmares direct de 15-0 (!) şi Rafa pentru că genunchiul lui s-a comportat bine:

Genunchiul e bine
Sunt aici. Dacă nu m-aş fi simţit bine, n-aş fi venit, aşa că veştile sunt bune. O să mă antrenez din greu în următoarele zile pentru Australian Open şi voi fi pregătit.

Altă veste bună – pentru admiratoarele lui – este aceea că la Australian Open va purta, pentru prima dată după 2008, tricoul fără mâneci. Mai ales că Rafa pare să fi adăugat masă musculară în pauza dintre sezoane.

Înregistrarea integrală a partidei, la sfârşitul ştirii şi alte amănunte despre turneu AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.