Galerie
Alexandra, alături de doi căpitani-nejucători de Fed Cup, cel al Românei şi cel al Spaniei – Anabel Medina Garrigues şi de antrenorul ei, Martin Vilar
Credit Foto: Instagram

După ce nu a reuşit să se califice pe tabloul principal – din cauza unei gripe intestinale venite la cel mai nepotrivit moment – Alexandra Dulgheru se relaxează pentru câteva zile la Melbourne Park, de unde postează fotografii şi videoclipuri.

Astăzi, ea i-a făcut galerie Simonei Halep în partida pe care a jucat-o în primul tur, alături de Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României şi de mama liderului WTA:

Urmărind-o pe Simona la meciul din primul tur! Hai să o încurajăm cu toţii

*

Altfel, Simona a mai acordat un interviu după partida de astăzi, pentru canalul Eurosport, lui Alex Corretja, celebrul fost jucător spaniol:

Întrebare: Destanee a jucat un tenis extraordinar. A fost important să rămâi în meci din punct de vedere mental.

Simona: Da, a fost foarte greu şi ea a început foarte bine partida, dar am replicat şi mi-am zis să nu mai pierd niciun punct, aşa că am făcut tot ce am putut.
În setul 2 am avut o accidentare uşoară, m-am speriat puţin. Dar apoi m-am relaxat şi am simţit că deschid mai bine unghiurile pe teren.

Î.: Eşti îngrijorată legat de gleznă?

Simona: Sunt puţin, căci este vorba de gleznă, unde am avut multe accidentări până acum. Să vedem cum se va comporta după recuperare, o să fac un tratament şi să vedem cum o să fie în turul 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.