Embed from Getty Images

Destul de multe retrageri pentru un început de sezon: celei a liderului ATP de la ATP 250 Series “Brisbane International presented by Suncorps” li se adaugă (deocamdată) următoarele 3:

  •  Sloane Stephens (13 WTA) de la WTA Premier “Brisbane International presented by Suncorps” din cauză că mai are nevoie de timp pentru recuperarea genunchiului.
    După ce a câştigat US Open 2017, Sloane nu a mai câştigat niciun meci din cele 6 pe care le-a jucat la WTA Premier 5 Wuhan, WTA Premier Mandatory Beijing, WTA Elite Trophy Zhuahai (2) şi finala Fed Cup (2). Ea şi-a reproşat că a continuat să evolueze la sfârşitul sezonului şi anunţă că va fi mai “inteligentă” în ce priveşte alegerea turneelor.
  • Kei Nishikori (22 ATP) de la ATP 250 Series “Brisbane International presented by Suncorps”, nerefăcut nici el complet după accidentarea la încheietura mâinii, care l-a obligat să încheie sezonul 2017 în august, după ATP Masters 1000 Montréal.
  • Jo-Wilfried-Tsonga (15) de la ATP 250 Series “Qatar Exxonmobil Open”, care mai are nevoie de odihnă după triumful din Cupa Davis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.