Embed from Getty Images

Sezonul WTA a luat sfârşit odată cu Turneul WTA Elite Trophy de la Zhuhai. De săptămâna viitoare va fi resetat clasamentul WTA “Porsche Race Singles”, aşa că turneele din această săptămână vor fi contabilizate lunea viitoare, atunci când începe sezonul 2018 sau după caz – cele ITF 25k şi 15 k – cu o săptămână întârziere.

Dar clasamentul WTA merge în continuare şi avem bucuria să contabilizăm a 5-a săptămână a Simonei Halep în vârful ierarhiei.

Cum site-ul WTA nu a dat publicităţii până la această oră decât clasamentul în format PDF (Credit: WTA Rankings) voi apela pentru partea grafică la una din remarcabilele statistici al contului @Stats WTA, care a extras pentru jucătoarele din top 30 locurile pe care le-au ocupat la sfârşitul sezoanelor precedente.

Voi reveni cu sezoanele defalcate pentru fiecare jucătoare româncă în parte, până atunci vă las în compania acestei foarte interesante statistici, unde remarcăm la prima vedere, că din top 5 la sfârşitul sezonului trecut, doar o jucătoare mai este în top 10, cea care acum este pe primul loc!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.