Mai multe informaţii despre Simona, care rămâne în centrul atenţiei, cum este firesc pentru un lider WTA, şi în pauza dintre sezoane:

Mai întâi fotografia de mai sus, postată pe contul de Instagram al Coupe Rogers, turneu câştigat de jucătoarea noastră în 2016.

*

Apoi, o dezbatere între legendarele Chris Evert şi Martina Navratilova despre cine va câştiga un turneu de Mare Şlem în 2018 (videoclip la sfârşitul ştirii):

Chris Evert:

Eu o să merg pe mâna Simonei Halep, căci putea să câştige 3 turnee de Mare Şlem anul acesta. A avut ghinion!
Trebuia să câştige Roland Garros. La Wimbledon a avut un meci dur cu Konta, dacă trecea de ea şi juca semifinala cu Venus, cred că ar fi câştigat. Şi la US Open a avut-o pe Maria Sharapova.

Şi pentru că a avut ghinion şi pentru că este numărul 1 acum, cred că va lansa toată artileria, este motivată. Ea este alegerea mea.

Martina Navratilova a avut rezerve, citând zicala “norocul ţi-l faci cu mâna ta”:

Simona nu şi-a construit norocul. N-a reuşit să răzbată în momentele importante, în timp ce Karolina Plíšková are acestă capacitate şi este şi mai stabilă mental, deci o aleg pe ea.

La care Chris Evert a adăugat:

Dar ar fi bine să-i funcţioneze serviciul

*

Şi în sfârşit, într-o ierarhie a celor mai frumoase meciuri de la turneele de Mare Şlem din 2017, întocmită de site-ul WTA  partida Simona Halep – Elina Svitolina 3-6, 7-6(6), 6-0 din sferturile de finală ale Roland Garros, a fost desemnată a 3-a (locul 5: Konta – Vekic 7-6(4), 4-6, 10-8 tur 2 la Wimbledon şi locul 4: Vandeweghe – Bouchard 6-4, 3-6, 7-5, tur 3  la Australian Open).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.