În cursul vizitei la Nyon, la atelierele Hublot, Simona Halep a acordat şi un interviu (video la sfârşitul ştirii):

Am fost foarte bucurosă când am auzit ce a spus Federer despre mine. Au fost cuvinte foarte frumoase şi vreau să-i mulţumesc că a vorbit astfel despre mine. Cuvintele lui mă ajută, înseamnă mult şi îmi dau încredere pentru viitor.

Mă bucur că Serena va reveni, asta arată forţa ei şi ce atletă desăvârșită este. De asemenea arată câtă ambiţie are, calitatea cea mai importantă în acest sport.
Nu pot să spun că o consider favorită pentru Australian Open, căci nu are meciuri oficiale la activ, presiunea va fi mare, dar este suficient de experimentată pentru a gestiona bine situaţia, aşa că are o şansă bună.
Bănuiesc că va fi aceeaşi persoană. Este mereu amabilă pe teren, cu cei din jurul ei, mă aştept să fie foarte motivată.

Cred că rolul antrenorului este foarte important în carierele noastre, pentru că întotdeauna ai nevoie de un sfat, de cineva care să te susţină şi atunci când pierzi, căci atunci când câştigi eşti fericit şi nu-ţi mai pasă de alte lucruri.
Atunci când pierzi e dificil, trebuie să înveţi din acea înfrângere, să te întorci pe teren şi să lucrezi la aspectele pe care trebuie să le îmbunătăţeşti.
E foarte important să ai un antrenor bun alături de tine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.