Într-un comunicat publicat acum o oră, Federaţia Română de Tenis a anunţat că locul de disputare al întâlnirii contând pentru Fed Cup, ediţia 2018, turul 1 al Grupei Mondiale II, din 10-11 februarie 2018:

România – Canada

va fi Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, care a mai găzduit întâlnirile reprezentativei României cu Cehia şi Germania.

Noul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, a spus:

Ne bucurăm că putem să jucăm în singura sala competitivă la nivel european din România, sala de la Cluj-Napoca, mai ales că am înțeles că pentru acest meci s-a mărit și numărul de locuri. Eu cred că pentru un asemenea eveniment, ținând cont de rezultatele fetelor, de faptul că o avem pe Simona Halep, numărul 1 mondial, că avem cinci jucătoare între cele mai bune 100 din lume, chiar aveam nevoie de o asemenea sală și sunt mai mult ca sigur că o să fie plină. Este un meci interesant, nu va fi deloc ușor, pentru că în Fed Cup, ca și în Davis Cup, intervine factorul emoțional, ca de fiecare dată când joci pentru țara ta. În echipa Canadei este Eugenie Bouchard, o jucătoare valoroasă, care a fost în Top 10 WTA, dar care, în ultima perioadă, nu a mai avut rezultate atât de bune. În mod sigur va fi un meci foarte interesant și îi aștepăm pe suporteri alături de noi.

Iar vicepreşedintele Federaţiei Române de Tenis:

Echipa de Fed Cup a României are parte de un test important și are nevoie ca suporterii să-i fie aproape, iar la Cluj-Napoca fetele s-au simțit mereu ca acasă, iar publicul știe să le ducă spre victorie.

Credit Foto & Info: frt.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.