Embed from Getty Images

La fel ca în primul tur, Sorana Cîrstea a avut parte şi astăzi – în partida contând pentru turul 2 (R32) al turneului WTA Premier Mandatory “China Open” de la Beijing – de un prim set echilibrat, ca în manşa a doua să se dezlănţuie:

Sorana Cîrstea (44 WTA) – Christina McHale (SUA, 71) [Q] 7-6(4), 6-0

Partida a durat 1h24′
Sorana a început ezitant partida şi McHale a profitat ca să ia avans 4-1 (două break-uri înainte). Din acel moment însă a început revenirea jocului Soranei şi implicit a scorului în favoarea ei. Ea a egalat şi apoi a obligat-o pe americancă să servească de două ori pentru a rămâne în set. Ceea ce McHale a reuşit şi apoi a condus cu 2-0 în tie-break. Au fost ultimele ei tresăriri, căci jucătoarea noastră a întors tie-break-ul şi apoi în setul doi s-a impus autoritar, permiţându-i adversarei ei să câştige doar 8 puncte.

Calificare în optimile de finală îi vor aduce Soranei Cîrstea 120 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 71.774 USD şi o adversară de lux, pe Karolina Plíšková (Cehia, 4, maxim al carierei: 1 WTA / iulie 2017, 25 de ani) [4], care astăzi a trecut cu 6-4, 6-4 de Andrea Petkovic (Germania, 107) [Q].

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.