Tuesday, 18 June 2024
23.2 C
Bucharest
Home ROMÂNI WTA Beijing China Open 2017: Sorana Cîrstea, declaraţii după victoria de astăzi....

WTA Beijing China Open 2017: Sorana Cîrstea, declaraţii după victoria de astăzi. Ce spune Ostapenko înainte de meciul cu Sorana.

75
0

Credit Foto: Jimmie48 Photography / Tenis Dunyasi Magazine

Sorana Cîrstea a spus la conferinţa de presă de după victoria de astăzi din optimile WTA Premier Mandatory “China Open” de la Beijing:

Nu m-am gândit la clasamentul ei, m-am concentrat doar la jocul meu astăzi.
Am jucat bine în ultima vreme, dar rezultatele nu au venit atât de repede pe cât am sperat. Am lucrat bine şi am făcut lucrurile corecte şi mereu spun că munca dură îşi arată roadele în cele din urmă.

 

Antrenorul mi-a spus că am fost condusă cu 5-0, 40-0 în setul 2, eu nu-mi dădusem seama de asta. Am jucat punct cu punct, am încercat să nu dau atenţie scorului, ci să joc mingea optimă la momentul potrivit.
Şi cred că a funcţionat pentru că m-am eliberat de presiune. Nu am simţit-o ca pe o revenire, căci nu eram conştientă de scor. Dar, oricum a fost frumos că am terminat în două seturi.

 

Despre partida cu Ostapenko din sferturile de finală:

 

Este o jucătoare mare. A jucat foarte, foarte bine, mai ales aici în Asia. Din nou va trebui să dau tot ce am mai bun mâine şi să joc agresiv.
La sfârşit vom vedea cine e mai bună.

 

La rândul ei, Jelena Ostapenko a spus legat de partida de mâine:

 

E o fată foarte drăguţă şi o mare jucătoare şi cred că suntem prietene bune de-acum. Cred că are un joc similar cu al meu, agresiv. Şi la New York am avut câteva raliuri bune, aşa că sper să facem un meci frumos mâine.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.