Credit Foto: Jimmie48 Photograpy / Tenis Dunyasi Magazine

În primul sfert de finală al turneului WTA Premier Mandatory “China Open” de la Beijing Simona Halep a trecut de Daria Kasatkina exact cu scorul cu care pierduse săptămâna trecută în faţa rusoaicei de la WTA Premier 5 Wuhan, încă o confirmare a editorialului nostru de ieri:

Simona Halep (2 WTA) [2] – Daria Kasatkina (Rusia, 34) 6-2, 6-1

Partida a durat 1h9′.
Pentru al doilea meci la rând, Simona a făcut la “China Open” exact ce trebuia să facă. În cazul de astăzi i-a neutralizat în primul set forţa adversarei jucând fie lung pe centru, fie în colţurile terenului obligând-o pe aceasta la o permanentă defensivă.
Jucătoarea noastră a avut şi planul B pregătit, pe care l-a folosit în setul 2, atunci când Dasha a devenit mai agresivă. Şi-a hrănit loviturile din forţa celor ce veneau spre ea, adăugând în plus inventivitatea, astfel că manşa a doua ne-a oferit destule momente spectaculoase.
O singură rezervă, primul serviciu, care a fost ceva mai slab ca în meciul cu Sharapova, dar până la urmă acest lucru n-a mai contat, căci şi de partea cealaltă a fileului, Kasatkina nu a reuşit să câştige decât un singur joc cu serviciul.

Simona Halep acumulează 390 puncte WTA şi va fi recompensată cu un premiu financiar în valoare de 310.455 USD pentru calificarea în semifinale, unde o va întâlni pe învingătoarea din partida Sorana Cîrstea (44) – Jelena Ostapenko (Letonia, 8) [9], care va începe la ora 9.30.

Jucătoarea noastră s-a calificat în cea de-a 7-a semifinală a sezonului, după WTA Premier Stuttgart, WTA Premier Mandatory Madrid, WTA Premier 5 Roma, Roland Garros, WTA Premier 5 Toronto şi Cincinnati.

DK – SH

Credit Info: wtatennis.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.