Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini
Galerie videoclipuri la sfârşitul ştirii

Victorie mare astăzi pentru Monica Niculescu în turul 1 (R32) al turneului WTA Premier Mandatory “China Open” de la Beijing!

Ea a învins-o pe jucătoarea clasată pe locul 7 în clasamentul WTA şi pe locul 8 în clasamentul sezonului 2017 – aflată în plină luptă pentru calificarea la Turneul Final WTA – finalista de anul trecut a turneului, Johanna Konta!

Faptul că Johanna Konta a jucat foarte prost astăzi, aşa cum o face de ceva vreme nu scade cu nimic din meritele Monicăi, căci ea şi-a făcut jocul obişnuit, dar la parametrii optimi, cu execuţii mai mereu desăvârşite şi cu extrem de puţine erori, transformând-o pe britanică într-o anonimă.

Victoria de astăzi a Monicăi este a 4-a a carierei  la o jucătoare din top 10 WTA, după cele la Li Na (5 WTA) în 2011, chiar la acest turneu, Vera Zonareva (8) – 2012, Doha şi Petra Kvitova (9) – 2016, Cluj Napoca, Fed Cup.

De altfel, în 2011 la “China Open”, Monica atingea semifinalele, venită din calificări.

În urma victoriei de astăzi, Monica Niculescu va fi recompensată cu 65 de puncte WTA şi cu un premiu financiar în valoare de 34.744 USD.

Adversara ei din turul 2 (R32) va fi învingătoarea din partida Shelby Rogers (SUA, 57) – Shuai Peng (China, 24), care se va disputa mâine.

Monica Niculescu (65 WTA) – Johanna Konta (Marea Britanie, 7) [6] 6-1, 6-2

Partida a durat 1h4′.
Jucătoarea noastră nu şi-a pierdut niciodată serviciul şi două break-uri în fiecare set au creat diferenţa copleşitoare, pentru care stă mărturie şi statistica de mai jos.

JK – MN

Credit Info: wtatennis.com

Galerie videoclipuri (6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.