Conferinţa de presă acordată de Simona Halep după partida din runda a doua a Grupei Roşii la Turneul Final WTA Singapore 2017:

A fost una din zilele mele proaste. Am făcut prea multe greşeli, iar ea n-a ratat, cred că am jucat pentru amândouă.
Am avut şi lovituri bune, dar am ratat prea multe ca să mai pot câştiga partida.
În setul doi am simţit că pot să revin. La 2-4 am făcut un ghem bun, dar era prea târziu.
Nu am simţit mingea, nu ştiu de ce. De asemenea terenul a fost cam lent. L-am simţit greu astăzi. A fost problema mea, m-am simţit greoaie pe teren, totul părea lent şi am tot încercat să lovesc prea tare.
Dar asta e.

Evident că meritul pentru victorie îi aparţine, a jucat bine, dar eu am ratat prea mult. Dacă aş fi păstrat mingea în teren ar fi fost mult mai bine, dar am jucat şi pentru ea astăzi.

Darren a avut dreptate când mi-a spus să lungesc schimburile şi să nu mă grăbesc să finalizez, dar nu simţeam mingea şi poate nu m-am străduit suficient să fac asta. Deşi, în opinia mea, am luptat şi nu am cedat.

Nu mă gândesc la calificare, ci să joc mai bine decât astăzi, de fapt asta îmi doresc de fiecare dată, să fiu mai bună ca la ultimul meci.
Aşa că acum vreau să uit ce s-a întâmplat azi şi să fiu mai bună în runda următoare.

Lucrurile pozitive astăzi au fost că am servit destul de bine, nici returul nu a fost rău, doar că în timpul punctelor am ratat prea mult, dorind să lovesc prea tare.
Aşa că în runda următoare poate ar trebui să mă calmez, să ţin mai mult mingea în joc şi să-mi fac adversara să alerge.

Pregătirea a fost foarte bună pentru meciul de astăzi, antrenamentul, încălzirea. Nu am avut o presiune suplimentară, căci îi cunoşteam jocul şi anume că nu face prea multe puncte câştigătoare, ci că încearcă să te pună în situaţii dificile.
Credeam că am o şansă împotriva ei, dar îmi păstrez părerea că ratările mele au decis soarta partidei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.