Galerie
Credit Foto: Jimmie48 Photography / Tennis Womens Blog

Simona Halep a dat următoarele răspunsuri la interviul acordat pe teren, imediat după prima victorie obţinută la Turneul Final WTA – Singapore 2017:

Announcer: Ai jucat un tenis incredibil în faţa lui Caroline care venea după o serie de victorii (11, n.m.) şi care te-a bătut la Beijing.

Simona: Da, a fost un meci excelent şi am etalat aproape cel mai bun tenis al meu, deşi nu este niciodată uşor să joci împotriva lui Caroline. E adevărat că mă bătuse la Beijing, dar şi eu o bătusem la Toronto, aşa că am avut în minte acel meci.
Am jucat bine, mă simt minunat la Singapore. Vă mulţumesc tuturor că aţi venit. (urale)

A.: Se bucură mult (publicul) să te aibă din nou aici. Trebuie să fie un sentiment special să calci pe acest teren în calitate de lider mondial.

Simona: Este primul turneu pe care îl joc în calitate de lider mondial şi mă bucur că am câştigat primul meci, mai scade din presiune (râsete). Savurez poziţia pe care o ocup şi sper ca în runda următoare să joc şi mai bine decât am făcut-o astăzi.

A.: Ce ţi-a mers cel mai bine astăzi? Serviciul doi te-a scos din încurcătură. E un aspect la care ai lucrat şi acum culegi roadele.

Simona: De fapt te-am auzit înainte de meci spunând că mi-am îmbunăţit serviciul şi asta mi-a dat încredere. Da, am lucrat mult la serviciu după US Open şi astăzi am servit bine şi asta m-a ajutat să câştig partida de astăzi.

Announcer: A fost minunat să te urmărim. Bravo! Doamnelor şi domnilor, Simona Halep, prima jucătoare a lumii!

Primele fotografii şi videoclipuri din timpul partidei Halep – Garcia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.