Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini

În al doilea meci al zilei, în Grupa Albă, Garbiñe Muguruza s-a impus în faţa Jelenei Ostapenko. Letona a fost vizibil marcată de emoţii şi a greşit foarte mult. Ea a făcut atât punctele ei, cât mai ales pe cele ale jucătoarei din Spania, aşa că nu ne-am putut face o impresie exactă asupra jocului lui Muguruza. A fost însă evident că ea a fost jucătoarea mai echilibrată, mai ponderată, mai matură, atribute care i-au fost astăzi mai mult decât suficiente.

Garbiñe Muguruza (2) – Jelena Ostapenko (7) 6-3, 6-4

Partida a durat 1h25′.
Muguruza a condus pe tabelă aproape mereu, Ostapenko a ameninţat în setul 1, când a reuşit să revină cu două rebreak-uri pentru 1-2 şi 3-4 şi în manşa a doua – ceva mai serios – când a revenit de la 2-5 la 4-5 iar jucătoarea din Spania nu a reuşit să închidă decât la a 3-a minge de meci, dar letona nu a reuşit să conteste serios supremaţia adversarei sale, în ciuda câtorva reuşite spectaculoase (mai jos, punctul zilei), însă nu în momentele importante ale partidei.

Credit Info: wtatennis.com

Muguruza îşi adjudecă 250 de puncte WTA după acest meci, Ostapenko doar 125 şi rămâne cu premiul financiar iniţial de 151.000 USD, căruia Garbiñe i-a mai adăugat încă 153.000 USD.

Galerie Videoclipuri (11)

A fost efectuată tragerea la sorţi
Câteva aspecte legate de turneu – 4. Clasamentul la începutul competiţiei
Câteva aspecte legate de turneu – 3. Punctele şi premiile financiare
Câteva aspecte legate de turneu – 2. Palmaresul participantelor
Câteva aspecte legate de turneu – 1. Participantele şi cum s-au calificat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.