Credit Foto: Jimmie48 Photograhy / Tenis Dunyasi Magazine

Ţineţi minte desigur cum Caroline Garcia a anunţat la începutul anului că renunţă la dublu – unde obţinuse rezultate excepţionale  – pentru a-şi potenţa cariera de simplu. Mulţi am strâmbat din nas atunci, dar mai ales partenera ei cu care obţinuse respectivele succese, Kristina Mladenovic. Aceasta profitând de forfait-ul Carolinei la întâlnirea de Fed Cup cu Spania şi le-a raliat şi pe celelalte echipiere ale Franţei şi au persiflat-o pe rebelă.

Acum, în pragul sfârşitului de sezon, Caroline le arată tuturor – dar mai ales autoarelor seriei de LOL-uri (râs cu voce tare) – şi în special lui Kiki, care a rămas pe dinafara Turneului Final de la Singapore, atât la simplu, cât şi la dublu, că dreptatea a fost de partea ei, situaţie speculată imediat de glumeţii de pe Twitter, vezi tweet-ul (la sfârşitul ştirii) cu titlul “Reversul medaliei”, în care Caroline le întoarce celor trei colege de echipă LOL-urile.

*

Altfel, Caroline Garcia a povestit într-un podcast pentru WTA Insider, cum într-o discuţie – serioasă, zice ea –  pe care a avut-o cu Johanna Konta la WTA Premier Tokyo i-a adus aminte britanicei cum anul trecut Svetlana Kuznetsova avea nevoie de victorie de turneu şi a fost o răsturnare de ultim moment. Şi i-a făcut calculul ca singura posibilitate ca povestea să se repete şi anul acesta ar fi ca cineva să câştige dubla Wuhan-Beijing.

Ca apoi să completeze:

Îmi pare atât de rău pentru ea. Nimeni nu se aştepta ca cineva de pe locul 19 să câştige şi Wuhan şi Beijing, nu? (râzând)

Deh, când eşti pe caii cei mari mai plăteşti şi poliţe, nu? LOL!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.