Embed from Getty Images

Bloggerul german @Stats WTA a actualizat clasamentul jucătoarelor cu cele mai multe săptămâni petrecute în top 20 WTA. Sunt luate în considerare cele aflate acum în acest interval al clasamentului.

După cum se vede din clasamentul oficial de astăzi şi din rezultatul lui Angie Kerber, tot de astăzi – cele 3 jucătoare care se află înaintea Simonei au oarecare probleme de a se menţine în acea zonă, aşa că perspective de a progresa există.

Galerie
Credit Info: @Stats WTA / Montaj Foto: @RKSupporter

*

Altfel, Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei Halep a serbat astăzi împlinirea a 52 de ani.

Născut la Adelaide, Darren Cahill a avut o carieră de jucător încheiată prematur – la doar 29 de ani – din cauza unor accidentări la genunchi.
Totuşi, el are maxime ale clasamentului de 22 ATP la simplu / aprilie 1989, cu 3 titluri cucerite şi o semifinală la US Open – şi 10 ATP la dublu / august 1989, cu 13 turnee câştigate şi o finală la Australian Open 1989.

Ca antrenor el a avut o carieră strălucită, contribuind la obţinerea poziţiei de lider ATP al celui mai tânăr jucător – Lleyton Hewitt în noiembrie 2001, la 20 de ani, dar şi a celui mai vârstnic – Andre Agassi în mai 2003, la 33 de ani.

Până să înceapă colaborarea permanentă cu Simona, Darren a mai lucrat în calitate de antrenor al programului Adidas de dezvoltare a jucătorilor cu Andy Murray, Ana Ivanovic, Fernando Verdasco, Daniela Hantuchová, Sorana Cîrstea.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.