Simona Halep a ţinut să-i mulţumească lui Darren Cahill, antrenorul alături de care a ajuns pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei WTA, într-o postare pe Instagram, mesajul fiind alăturat fotografiei de mai sus:

După 5 zile aş vrea să împărtăşesc aceste lucuri: visul să ajung prima în lume l-am avut încă de când am început să joc tenis. Acum el a devenit realitate şi cuvintele nu pot exprima ce simt.
Ca să mă menţin acolo îmi va fi şi mai greu de-acum înainte, dar până la urmă pentru provocările zilnice am continuat să muncesc şi să joc tenis.
Şi vreau să-ţi mulţumesc, Darren, pentru că ai fost alături de mine zi de zi începând cu 2015, atunci când am înfruntat aceste provocări.
Eşti cel mai bun antrenor.
Este timpul să mergem la Singapore, altă mare provocare. Să sperăm că vom avea zile frumoase acolo.

Altfel, fostul număr 1 ATP, Mats Wilander i s-a alăturat Barbarei Schett Eagle la WTA Linz, unde fosta jucătoare este de ani buni ambasadoarea turneului. Cei doi parteneri la emisiunea Eurosport, “Game, Set and Mats”, vor juca un meci demonstrativ de dublu mixt, care se va disputa astăzi înaintea semifinalei Mihaela Buzărnescu – Barbora Strycova.

În conferinţa de presă pe care a acordat-o după sosirea la Linz, Mats Wilander a răspuns la întrebarea care se referea la Simona Halep:

Presiunea de a deveni numărul 1 WTA a apăsat pe umerii lui Halep. Odată ce a scăpat de ea, cred că va câştiga un turneu de Mare Şlem în 2018.

Credit Info & Foto: WTA Linz via Giulio Gasparin

Galerie

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.