Galerie
Mihaela Buzărnescu
şi Tatjana Maria

Credit foto: Victor Tabuteau via “Internationaux Feminins de la Vienne”

Mihaela Buzărnescu tocmai a câştigat a 4-a partidă la turneul ITF – dotat cu premii în valoare de 100.000 USD – “Internationaux Feminins de la Vienne” de la Poitiers fără să piardă set!

La fel ca în sferturile de finală, în dreptul adversarei ei de astăzi s-au consemnat la sfârşitul partidei tot 6 jocuri câştigate. Dar  acum aceasta a fost principala favorită a turneului, o jucătoare cu un sezon bun, clasată în top 50 WTA, pe cel mai bun loc al carierei:

Mihaela Buzărnescu (89 WTA) [5] – Tatjana Maria (Germania, 48) 6-4, 6-2

Credit Info: itftennis.com

Mihaela s-a calificat în cea de-a 27-a finală a carierei – din care a câştigat 20 – a 7-a a sezonului – după cele de la ITF 80k Biarritz, ITF 60k Hódmezővásárhely, Izmir şi Versmold, ITF 25k Getxo şi Woking – şi cea mai valoroasă din punct de vedere al categoriei.

Cele 85 de puncte WTA îi vor folosi Mihaelei ca să-şi îmbunătăţească încă o dată în această săptămână cel mai bun clasament al carierei, ea fiind sigură acum de locul 76 WTA începând de luni.

Premiul financiar pentru calificarea în finală este de 8.107 USD.

Adversara Mihaelei din finală se decide în aceste momente în partida:

Belinda Bencic (192) [WC] – Alyson van Uytvanck (Belgia, 79) [4]

După acest meci, Mihaela va juca finala de dublu.

 

1 COMMENT

  1. Avem o noua campioana … avem inca o campioana … avem o campioana la modul continuu ! Buzarnescu Mihaela a castigat la simplu Finala de $100.000 Poitiers-FRA , cu 6-4 , 6-2 dupa 82 de minute ! Tot ea a jucat si Finala de la dublu ! Nota 10 + , cu multumiri speciale ! Felicitari si Succes !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.