Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 4 imagini: Semifinaliştii de la “China Open”

Semifinalele turneului ATP 500 Series “China Open” de la Beijing se vor disputa astăzi după următorul program:

nu mai devreme de ora 11.30:

Rafael Nadal (Spania, 1 ATP) [1]Grigor Dimitrov (Bulgaria, 8) [3]

Palmares direct: 8-1

nu mai devreme de ora 16.00:

Nick Kyrgios (Australia, 19) [8]Alexander Zverev (Germania, 4) [2]

Palmares direct: 2-1

Singurul “intrus” în semifinale, care nu a fost cotat printre primii capi de serie, Nick Kyrgios a beneficiat atât de culoarul pe care i l-a creat Steve Darcis care l-a eliminat în primul tur pe Pablo Carreño Busta [4], dar şi de abandonul belgianului – din cauza unei accidentări la ceafă,  după ce pierduse primele 9 jocuri ale partidei – în partida lor din sferturi.
Astfel, cei doi nu au putut să repete dramatismul din partida contând pentru semifinala de Cupa Davis, disputat acum trei săptămâni, soldat cu o înfrângere “dureroasă” pentru Australia – deşi Kyrgios îl învinsese pe Darcis – aşa cum a numit-o Nick după meciul de ieri.

Scăpat de sperietura din primul tur, Rafael Nadal – campion la China Open în 2005 nu a mai cedat niciun set în următoarele două meciuri şi îl va întâlni în cea de-a 9-a semifinală a sezonului – nu a pierdut până acum niciuna – pe Grigor Dimitrov, în faţa căruia are o singură înfrângere, tocmai aici, anul trecut în sferturile de finală. Ulterior Dimitrov pierdea finala la Andy Murray.

De semnalat şi victoria categorică a lui Alexander Zverev (Germania, 4) în faţa colegului de Next Gen, Andrey Rublev (Rusia, 39): 6-2, 6-3 în 1h39′, care părea să fie mai montat decât atât, după victoria din turul precedent la Tomas Berdych (Cehia, 20) [7] 1-6, 6-4, 6-1 în 1h48′.
Alexander Zverev şi-a asigurat cu această victorie calificarea pentru Turneul Final ATP de la Londra (12-19 noiembrie), devenind al treilea jucător ce reuşeşte aceasta, după Nadal şi Federer.

Ordinea de joc – “China Open” 2017

Rezultatele turneelor ATP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.