Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini
Două videoclipuri la sfârşitul ştirii

După duşul rece pe care şi / ni l-a oferit în meciul trecut, Sorana Cîrstea a jucat bine, foarte bine pe alocuri, aşa cum îşi / ne promisese, astăzi, în turul 1 (R56) al turneului WTA Premier 5 “Wuhan Open”.

E adevărat că a fost nevoie şi de intervenţia antrenorului Adrian Cruciat, chemat pe bună dreptate din ţară, căci era evident că lipsită de antrenor Sorana era uşor debusolată.

Şi intervenţia înţeleaptă a acestuia de la mijlocul setului 1 a schimbat radical lucrurile. Adrian Cruciat a sfătuit-o să-şi tempereze brutalitatea şi să-şi mai acorde momente de respiro, cu lifturi şi cu servicii mai moi, căci astfel riscă să obosească din cauza propriei agresivităţi şi să crească numărul erorilor neforţate.

Spre bucuria tuturor, Sorana l-a ascultat şi roadele s-au văzut imediat, căci după începutul nefavorabil 0-2, pe care şi-l reparase singură până la 4-3, cu break înainte, dar şi cu eforturi mari, a urmat o creştere considerabilă a nivelului de joc şi un marş forţat spre victorie, cu o uşoară ezitare pe final, când a ratat 3 mingi de meci la 5-2, pe serviciul lui Wang pentru a închide însă apoi la prima oportunitate, pe propriu-i serviciu.

Rămâne ca în următoarele partide Sorana să respecte acest stil, când adversarele vor deveni mai valoroase, deşi şi Wang a fost o adversară incomodă, mai ales pe teren propriu.

Sorana Cîrstea acumulează 60 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 14.265 USD pentru calificarea în turul 2, unde o va întâlni pe învingătoarea din partida Sloane Stephens (SUA, 17) [14] – Qiang Wang (China, 57), care se va disputa mâine.

Sorana Cîrstea (52) – Yafan Wang (China, 147) [WC] 6-3, 6-3 în 1h27′

YW – SC

Credit Info:wtatennis.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.