Zi nefastă pentru Simona Halep astăzi, la turneul WTA Premier 5 “Wuhan Open”, căci partida din turul 2 (R32) s-a încheiat cu halucinantul scor:

Daria Kasatkina (Rusia, 31 WTA) – Simona Halep (2 WTA) [2] 6-2, 6-1

Partida a durat 1h14′

Cauzele acestei înfrângeri dure pentru Simona Halep ar fi pe de o parte jocul excelent al Kasatkinei – care a variat excelent ritmul, combinând agresivitatea cu lovituri scurte şi moi care au surprins-o pe jucătoarea noastră – dar care s-a şi apărat formidabil, contraatacând spectaculos. Ale ei au fost astăzi lungurile de linie executate şi cu deapta şi cu reverul, ale ei au fost crosurile scurte.

Iar pe de altă parte numărul enorm de greşeli ale Simonei, care au împiedicat-o să profite chiar şi atunci când rusoaica scădea nivelul.

Dacă la acestea adăugăm şi un serviciu 2 catastrofal în dreptul jucătoarei noastre, cocktailul elementelor tehnice care au compus acest eşec ar cam fi acoperite.

Sau mai pe scurt: din 7 ghemuri de serviciu, Simona a câştigat 1 (unul).

Latura psihică, mentală a problemei este prea amplă şi prea gravă ca să fie cuprinsă în câteva cuvinte, dar cert este că lipsită şi de Darren Cahill, care mai vindeca ceva în acest segment, Simona s-a lăsat din nou pradă crizelor ei de autopedepsire verbală, ceea ce evident nu a ajutat la capitolul încredere şi a înăbuşit orice speranţă de revenire în meci.

Credit Info: wtatennis.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.