Embed from Getty Images

Slideshow – 5 imagini

După criza groaznică de rezultate prin care a trecut, Angelique Kerber s-a calificat astăzi în prima semifinală de la WTA International Monterry (aprilie) încoace, după ce a rezistat bombardamentului numărului 2 WTA.

Astăzi, în sferturile de finală ale turneului WTA Premier “Toray Pan Pacific Open” de la Tokyo ea obţinut prima victorie la o jucătoare din top 20 în acest sezon (!):

Angelique Kerber (Germania, 14) [7] – Karolina Plíšková (Cehia, 2) [2] 7-6(5), 7-5 în 1h49′

O partidă echilibrată, cu un singur break în toată partida (!), în ultimul joc în care Angie a fructificat cea de-a 5-a minge de meci (clip cu finalul partidei, la sfârşitul ştirii).

Adversara ei din semifinale va fi Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, 23), cea care a câştigat duelul singurelor jucătoare necotate printre capii de serie care au ajuns în sferturi: 5-7, 6-3, 6-1 după 2h13′ cu Barbora Strycova (Cehia, 25).

Favorita principală, proaspătul lider al ierarhiei WTA, Garbiñe Muguruza şi-a continuat traseul sigur de aici şi a eliminat-o pe Caroline Garcia (Franţa, 20) [9] în 1h21′ şi o va întâni în semifinale pe învingătoarea din partida Caroline Wozniacki (Danemarca, 6) [3] – Dominika Cibulkova (Slovacia, 9) [5], care se află acum în decisiv.

Rezultatele turneelor WTA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.