Veşti bune de la perechea Sorana Cîrstea / Jelena Ostapenko, care s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA International “Korea Open”. Şi pentru noi, dar şi pentru organizatori, căci cele două jucătoare – separat şi împreună  – sunt foarte bine mediatizate la Seul.

În primul tur ele au câştigat la limită, dar după un joc în care şi-au armonizat bine calităţile lor individuale remarcabile:

Sorana Cîrstea (258) / Jelena Ostapenko (Letonia, 36) – Chia-Jung Chuan (Taipei, 66) / Arantxa Rus (Olanda, 157) [4] 7-5, 7-6(0)

Partida a durat 1h35′.
Sorana şi Jelena au avut în permanenţă iniţiativa şi chiar dacă au fost ajunse din urmă – în prima manşă de la 5-2 şi în a doua de la 5-3 – ele au dominat categoric finalurile de set – în primul au pierdut doar un punct în ultimele două ghemuri, iar în al doilea şi-au adjudecat tie-break-ul la zero.

C-J C / AR – SC / JO

Credit Info: wtatennis.com

Câte 60 de puncte şi un premiu financiar de 1.820 USD pentru perechea învingătoare şi perechea Katie Dunne (Marea Britanie, 209) / Priscilla Hon (Australia, 173) ca adversare în sferturile de finală.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.